sábado, 8 de enero de 2011

Víctor Muñoz: “Guardiola ha començat per la teulada, ara toca la part difícil”
La lliga de futbol de la UAB conclou amb la participació de Pichi Alonso i Víctor Muñoz
Pichi Alonso: “La millor notícia és la més contrastada, no la més sonada”

La Lliga de futbol de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona ha finalitzat aquest dilluns a les 12:30h amb una cerimònia a la que han assistit Àngel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz, tots dos ex-jugadors blaugranes i actuals entrenadors i comentaristes esportius. Els participants de la Lliga també han rebut els premis finals.

Les dues personalitats del Barcelonisme han felicitat a la Facultat de Comunicació per la iniciativa de la Lliga i han donat consells als futurs periodistes. L’ex-entrenador de la selecció catalana ha insistit en la importància de contrastar sempre les notícies i de treballar amb humilitat i reconeixent que “no ho sabem tot”. A la pregunta sobre l’estat actual del Barça, Víctor Muñoz ha afirmat: “Guardiola ha començat per la teulada, ho ha guanyat tot sense experiència. Ara toca la part difícil”.

La cerimònia ha comptat amb la conferència titulada “Pelas, pelos y pelotas. Una historia desnuda del futbol” de José María Perceval, professor d’història de la UAB. Perceval ha realitzat un repàs de la història del futbol fins arribar a la “pelotocràcia” que existeix actualment.


El Atlético Che Guevara ha rebut el premi com a guanyador de la Lliga. Els demés premis han estat per el pichichi de la competició, Joshua Vinero, per a l’equip “Champiñones”, format integrament per noies, per a l’afició de l’Aston Birra, considerada la millor, i pel millor blog, el del Recreativo de Juerga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario