lunes, 20 de diciembre de 2010

XAVI HERNÁNDEZ REP EL PRIMER PREMI CATALUNYA DE L'ESPORT

El passat dilluns 13 de desembre, Xavi Hernández, jugador del FCBarcelona, va rebre el premi Catalunya de l'Esport en la seva primera edició en una cerimònia celebrada als estudis de TV3 a les 20:00h. A l'acte hi van participar grans personalitats del Barcelonisme així com representants de l'esport català d'avui en dia.

La gala va estar plena de sorpreses i de convidats especials que van acompanyar el migcampista culé en tot moment. Els seus pares van desvetllar la difícil trajectòria del de Terrassa que va estar a punt de marxar al Milan amb 19 anys precisament perquè la seva posició estava ocupava per Josep Guardiola, l'actual entrenador del 1r equip del Barça.

Louis Van Gaal, tècnic que va fer debutar a Xavi i actual entrenador del Bayern de Munic, tampoc no es va voler perdre l'entrega del premi i va conversar amb Xavi a través d'una videoconferència. Mestre i jugador van citar-se a la final de la Champions 2011 "perquè l'any passat no va poder ser", segons Xavi. Van Gaal va concloure el diàleg amb una nota d'humor: "mejor un partido porque el Bayern no aguantará dos contra este Barça".

Fotografia: Alejandra Llambés
Els nominats al premi Catalunya de l'Esport van ser Pep Guardiola, Carles Puyol, Gerard Piqué (futbol), Joan Carles Navarro, Pau Gasol (bàsquet), Toni Elias (motociclisme), Killian Jornet (carreres i esquí de muntanyes), Laia Sanz (trial) i Joaquin Rodríguez (ciclisme), juntament amb Xavi. Els quatre últims van assistir a la gala on també hi va participar Sandro Rossell, President del FCB, Carod Rovira, vicepresident de la Generalitat i encarregat d'entregar el premi i altres mites del barcelonisme com Migueli o Guillermo Amor.

La celebració va finalitzar amb una festa al mateix plató en la qual Xavi no hi va participar. El premi, creat a l'agost, té la finalitat de reconèixer a l'esportista que més hagi impulsat l'esport català en la darrera temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario